Kuriems vienišiems Zodiako ženklams pavyks sutikti savo meilę 2023 metais

Meilės horoskopas 2023

Kai kurie Zodiako ženklai kitąmet iš tikrųjų atvers naują gyvenimo puslapį.

2023-ieji jiems gali atnešti lemtingų susitikimų ir netikėtų posūkių asmeniniame gyvenime. Astrologai atskleidė, kuriems Zodiako ženklams 2023 metais pasiseks sutikti meilę.

AVINAS (03 21–04 20)

Avinas gali tikėtis stiprios aistros. Jau metų pradžioje šis Zodiako ženklas galės užmegzti naujus romantiškus santykius, nes sukels nepaprastą susidomėjimą priešingai lyčiai, kurią trauks savo seksualine energija. Vasarą Avinas sutiks savo sielos draugą, o rudens pabaigoje pagaliau pats apsispręs, kad šie romantiški santykiai turėtų būti apvainikuoti vedybomis, todėl metų pabaigoje jis bus aktyviai užsiėmęs pasiruošimu vestuvėms.

DVYNIAI (05 21–06 21)

Dvyniams išsipildys karščiausias meilės noras troškimas. Ankstesni metai šiam ženklui atnešė daug nusivylimų: jis patyrė išdavystę, apgaulę ir sunkų išsiskyrimą su mylimu žmogumi. 2023 metais pagaliau bus galima iš to visiškai išsivaduoti. Žmonės, kurie nenusipelnė vietos Dvynių gyvenime, išeis, o skausmas, kurį teko išgyventi, išnyks, užleisdamas vietą romantikai ir meilei. Vasarą šis ženklas sutiks įdomų žmogų, kuris galbūt ir bus jo tikroji meilė.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Maloni staigmena Liūtui. 2023-ieji jam bus vieni laimingiausių meilės prasme. Liūtas galės suvilioti bet ką, jei, žinoma, norės, bet įsimylės taip, kad visos jo mintys suksis tik apie vieną žmogų. Pažintis su jo gyvenimo meile įvyks neplanuotų atostogų metu. Pasiūlymas pailsėti bus netikėtas ir lemtingas. Šio Zodiako ženklo atstovai iš pradžių nusivils dėl priverstinės profesinės veiklos pauzės, tačiau po to tikrai nesigailės.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Pagaliau išsipildys Svarstyklių noras išgyventi savo meilės istoriją. Šis Zodiako ženklas moka suvilioti, kuo tikrai pasinaudos sutikęs stipriai traukiantį asmenį. Mylimasis suteiks Svarstyklėms tą romantišką stabilumą ir saugumą, apie kurį jos jau seniai svajojo. Meilė nebus naivi, nes abu partneriai jau išanalizavo savo klaidas ir įžvelgė jausmų galią. Tai bus pats aistringiausias romanas, kuriame emocijos tiesiog siaus. Svarstyklės supras, kad joms labai pasisekė, kad praeities santykių gija nenutrūko amžiams. Geriausias laikas vestuvėms – rugsėjo ir spalio mėnesiai.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Skorpionui meilė tvyro ore! Visi metai bus kupini aistros, drugelių virpėjimo pilve ir jausmų. Priešingos lyties atstovai aktyviai kreips dėmesį į šį Zodiako ženklą, tad kvietimams papietauti ar praleisti laiką kartu nebus galo. Tačiau tikrąją meilę Skorpionas galės sutikti tik rugsėjį. Įvykiai klostysis sparčiai, tad metų pabaigoje šio Zodiako ženklo atstovai jau prabils apie vestuves. Ir partneris palaikys šią idėją. Jų santuoka bus sėkminga.

ŠAULYS (11 23–12 21)

Šaulys atviras naujiems potyriams. Šie metai jam bus kupini meilės nuotykių, ypač kovo ir balandžio mėnesiais. Bet jei Šaulys tam bus nepasiruošęs, Kupidonas gali sugrįžti vasarą. Šis ženklas galės užversti ankstesnių nesėkmingų santykių puslapį ir pradėti iš naujo. Jis turi didžiulę galimybę žengti žingsnį į priekį neatsigręždamas. Svarbiausia parodyti drąsą ir išeiti iš komforto zonos. Pagaliau atsiras žmogus, kuris įžvelgss Šaulio vertę ir pasistengs, kad šis ženklas būtų dar laimingesnis.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Viskas aplink Žuvis 2023 metais bus nuspalvinta romantikos spalvomis. Žuvims reikia dažniau lankytis viešumoje, taip pat dalyvauti įvairiuose socialiniuose renginiuose. Čia galite susitikti su savo sielos draugu. Vasara jums bus meilės ir romantikos metas. Tačiau rudenį gali kilti nesusipratimų su antrąja puse. Gruodžio mėnesį viskas grįš į įprastas vėžes. Santykiuose prasidės naujas ratas, ir visos problemos tiesiog išnyks. Išliks tik abipusis supratimas, meilė ir vienas kito palaikymas tiek džiaugsmo, tiek ir bėdų momentais.

Rekomenduojami video

Draudžiama PatarimuPasaulis.lt skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur be raštiško sutikimo, o jeigu sutikimas gautas, būtina nurodyti PatarimuPasaulis.lt šaltinį su aktyvia nuoroda į jį.