Balandžio mėnesio horoskopas 12-ai Zodiako ženklų (2023)

Balandžio mėnesio horoskopas

Kaip pranašauja astrologai, antrasis pavasario mėnuo atneš daug permainų. Gamta jau bus įgavusi jėgų, o su ja ir žmogus. Resursų bus daug, reikės tik negailėti pastangų, norint pasiekti reikšmingų laimėjimų. Tiems, kurie balandžio mėnesį nepadidins savo aktyvumo ir toliau bandys snausti žiemos miegu, tikrai nesiseks.

avinas zodiako zenklai

AVINAS (03 21–04 20)

Avinui balandį didelę reikšmę turės gebėjimas greitai priimti teisingus sprendimus. Tai svarbu, nes šiuo metu ant jūsų gali užgriūti daugybė reikalų, kuriuos turėsite išspręsti greitai ir daug negalvodami. Ypač svarbus laikotarpis dabar tiems šio Zodiako ženklo atstovams, kurie užima vadovaujančias pareigas.

Nešite atsakomybės naštą ne tik už save, bet ir už kolegas. O patys negalėsite rasti pakankamai laiko savo poilsiui. Todėl išnaudokite kiekvieną laisvą minutę, kad galėtumėte nors šiek tiek atsipalaiduoti.

Problemų kils tada, kai norėsite praleisti vakarus triukšmingoje kompanijoje, leistis į rizikingas keliones ar lėbauti naktiniame klube. Kad ir kaip būtų, stenkitės negerti per daug, kitaip jums bus labai sunku atgauti įprastą darbinę formą ir sugrįžti į kasdienes vėžes.

jautis zodiako zenklai

JAUTIS (04 21–05 20)

Jaučiui balandžio mėnesį teks daugiau laiko praleisti vienam. Ir tai bus visai ne iš būtinybės, o tiesiog jūsų pageidavimu. Jūs tikrai norite atsiriboti nuo visko ar net išeiti į pensiją ir pagaliau pasirūpinti savimi, galvoti apie savo poreikius. Todėl darbe atrodysite atsiriboję, o laisvalaikį mieliau leisite vienumoje.

Jūsų šeima jus palaikys ir galite būti tikri, kad jie ir patys ras ką veikti namuose. Šiuo metu jums labai svarbu įsigilinti ir suprasti vykstančius įvykius prieš pradedant nerimauti.

Jaučio ženklo moterims balandžio mėnesį gresia nenumatyti emociniai lūžiai, o vyrams nepatartina piktnaudžiauti alkoholiu, nes jie galės pernelyg lengvai įkaušti. Tačiau apskritai balandis jums žada būti teigiamas mėnuo. O emocinių barjerų įveikimą kompensuos geros pajamos.

dvyniai zodiako zenklai

DVYNIAI (05 21–06 21)

Dvyniai šį mėnesį atsidurs įvykių centre. Be to, net jei įvykis jūsų visiškai nelies, jūs vis tiek norėsite sužinoti, kas vyksta, ir imsite kišti nosį į kitų žmonių reikalus. Ypač jus domins įvykiai, vykstantys kažkur labai toli nuo jūsų.

Daug bendrausite telefonu ir internetu. Tačiau darbe galite tikėtis rimtų prieštaravimų ir nesutarimų su kolegomis, kurie gali peraugti į sunkią akistatą, teks susidurti su vienu iš jūsų priešininkų.

Jokios naudos iš kivirčų negalima tikėtis, tačiau, jei esate tikri, kad tiesa tikrai yra jūsų pusėje, galima ginti savo idėjas iki paskutinio. Saugokite akis. Dažnas sėdėjimas prie kompiuterio gali pabloginti regėjimą.

vezys zodiako zenklai

VĖŽYS (06 22–07 22)

Jau nuo pirmųjų balandžio dienų Vėžio ženklo atstovai pajus nepaprastą jėgų ir energijos antplūdį. Astrologai rekomenduoja naudoti šią energiją naujoms žinioms įgyti ir apskritai teikia pirmenybę bet kokiam mokymuisi. Faktas yra tas, kad informacija, kurią dabar pavyks gauti, labai greitai jums pravers.

Darbe jums bus primesti papildomi įsipareigojimai, kurie jums nepriklauso ir kurių negalėsite atsisakyti. Nepagailėkite laiko ir ramiai išanalizuokite situaciją, sukurkite racionalų planą, kaip galėtumėte palengvinti savo krūvį, be grėsmės susipykti su kolegomis ar net prarasti darbą.

Šeimos gyvenime patartina nepykti ant mylimo žmogaus be svarios, nepaneigiamos priežasties. Toks nusiteikimas padės išsaugoti ne tik gerą atmosferą namuose, bet ir nervų ląsteles, kurios neatsinaujina.

liutas zodiako zenklai

LIŪTAS (07 23–08 23)

Balandis Liūtui žada būti jėgų išbandymu. Tai laikas, kai teks įrodyti kitiems, o pirmiausia sau, kad esate vertas būti lyderiu. Tačiau astrologai perspėja, kad ne visiems šio Zodiako ženklo atstovams pavyks sėkmingai įveikti visus šio pavasario mėnesio išbandymus.

Kai kurie neatlaikys priešininkų ir konkurentų spaudimo ir norės bent trumpam „pasišalinti iš scenos“. Optimalus sprendimas – išvykti į kelionę, kad nauji įspūdžiai ir išgyvenimai padėtų pailsėti nuo rutinos.

Tokia ilga ar trumpa balandžio mėnesio kelionė Liūtui leis pasisemti energijos ir sugrįžti namo tęsti nebaigtų darbų su nauja jėga. Šio Zodiako ženklo moteris visą mėnesį kankins abejonės ir dėl partnerio ištikimybės, ir dėl savo sprendimų bei pasirinkto kelio teisingumo.

mergele zodiako zenklai

MERGELĖ (08 24–09 23)

Mergelės ženklo atstovams balandis žada būti gana sunkus mėnuo. Susikaupusios problemos gali turėti įtakos beveik kiekvienam svarbiam jūsų gyvenimo aspektui. Ypač finansinių reikalų srityje. Astrologai nerekomenduoja šį mėnesį pirkti pirkinių, kurie gali smarkiai ištuštinti jūsų biudžetą.

Jei vis dar turite numatę kokį nors rimtą pirkinį, prieš nuspręsdami pabandykite iš anksto apskaičiuoti visas išlaidas, jei įmanoma. Dauguma vidutinio amžiaus Mergelės ženklo atstovų turėtų būti pasirengę rimtiems likimo lūžiams.

Rūpinkitės savo sveikata, ypač sąnariais. Reguliari mankštelė padės išlaikyti gerą kūno formą. Vyresnio amžiaus asmenims teks lankytis odontologo kabinete.

svarstykles zodiako zenklai

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Svarstyklių ženklo atstovus reikėtų įspėti, kad balandis šiemet jiems – labiausiai traumuojantis laikotarpis. Situacijos, susijusios su rizika sveikatai ar net gyvybei, pasitaikys dažniau nei įprastai. Ypač atsargūs turėtų būti tie asmenys, kurie vairuos automobilį. Dėl neatidumo rizikuojate sukelti automobilio avariją.

Tačiau pavojai tykos daug kur. Kad ir kur eitumėte, turite būti apdairūs ir atidūs. Rizikingose situacijose galite pasikliauti tik savimi. Darbo reikalus patartina tvarkyti neskubant, ramiai, maksimaliai susikoncentravus.

Pačios savaime susikaupusios problemos, žinoma, neišsispręs. Tačiau pamatysite, kaip laikui bėgant, jei neskubėsite, pasikeis jūsų požiūris į problemą, dėl to galėsite rasti vienintelį teisingą sprendimą.

skorpionas zodiako zenklai

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Balandžio mėnesį Skorpionas bus linkęs labai intensyviai bendrauti ir stengtis kitiems pasirodyti be galo mielas. Tokiu jums neįprastu elgesiu stengsitės pelnyti žmonių, o daugiausia kažkokio vieno pažįstamo asmens palankumą, nes norėsite su juo labiau suartėti.

Darbe teks tvarkyti daugybę biurokratinių reikalų, parengti svarbių dokumentų, kuriuos reikės pasirašyti ir derinti su įvairiais svarbiais asmenimis. Bet, jei jūs patys bandysite tapti reikšmingu žmogumi ir užmegzti naudingų kontaktų, tada jums tai nepasiseks.

Dauguma balandį užmegztų naujų pažinčių jums bus nenaudingos. Ir vis dėlto jūsų finansinis gyvenimas pamažu gerės.

saulys zodiako zenklai

ŠAULYS (11 23–12 21)

Balandžio mėnesį pagrindinės Šaulio mintys ir darbai bus nukreipti į jo profesinę sritį. Užtikrintai vykdysite jums pavestas pareigas, suprasdami, kad žmonės mato jumyse tikrą savo srities profesionalą. Jūsų idėjos ir planai mėnesio pabaigoje sulauks ilgai laukto pripažinimo ir įgyvendinimo.

Pavasario viduryje galite užkopti aukščiau karjeros laiptais. Bent jau tokia galimybė jums bus suteikta iki balandžio pabaigos. Savaitgalius ir visą laisvalaikį Šaulys bus linkęs leisti savo artimiausio žmogaus kompanijoje.

Kartu, žinoma, rasite gerų poilsio variantų. Šeimos reikalai taip pat atims šiek tiek laiko, tačiau tai bus malonūs darbai.

oziaragis zodiako zenklai

OŽIARAGIS (12 22–01 20)

Ožiaragių laukia geras mėnuo, kai pagaliau po truputį pradės pildytis anksčiau sugalvoti planai. Staiga supras, kad gali sau leisti kelis didelius pirkinius savo namams. Finansine prasme mėnuo bus gana sėkmingas.

Galėsite uždirbti pakankamai pajamų jums ir jūsų šeimai. Tačiau stenkitės neskolinti pinigų, ypač artimiems draugams. Deja, šie pinigai jums gali tapti kivirčų šaltiniu.

Jaunieji Ožiaragio ženklo atstovai balandžio mėnesį norės pamaištauti ir demonstruoti savarankiškumą, dėl to neišvengiamai gali kilti kivirčų su tėvais dėl bet kokių smulkmenų. Pagalvokite, kur būtų galima geriau nukreipti tą konfliktų energiją. Verčiau užsiimkite romantiškų santykių paieška. Ir tikėkite, kad juos rasite labai greitai.

vandenis zodiako zenklai

VANDENIS (01 21–02 19)

Balandžio mėnesį Vandenio ženklo atstovai išnaudos visas įmanomas priemones ir ras bet kokią dingstį užsiimti mėgstamais reikalais. Tikėtina net trumpa išvyka už miesto su gera draugiška kompanija.

Tačiau atminkite, kad jūsų norai ir mintys apie laisvalaikio praleidimą gali skirtis nuo tų pačių partnerio minčių ir norų. Šio nesusipratimo pasekmė dabar gali būti rimtas kivirčas ar net visiška jūsų santykių krizė.

Savo darbo vietoje būsite vienas efektyviausių darbuotojų. O už darbą mėnesio pabaigoje gausite gerą atlygį. Svarbiausia čia neskubėti, o viską daryti kruopščiai ir efektyviai.

zuvys zodiako zenklai

ŽUVYS (02 20–03 20)

Nuo pirmųjų balandžio mėnesio dienų Žuvų ženklo atstovai ims spręsti namines problemas. Tikėtina, kad aplinkybės privers jus dalyvauti šeimos reikaluose. Finansų srityje reikalai klostysis gerai, šis mėnuo – puikus metas dideliems ir reikšmingiems jūsų namų pirkiniams.

Spręsdami darbinius klausimus stenkitės laikytis logikos. Sutikite, kad jūsų intuicija šiuo atveju yra bejėgė. Tam tikras žmogus iš jūsų praeities vėl bandys su jumis susisiekti ir rasti bendrą kalbą.

Astrologai rekomenduoja šį žmogų palikti praeityje, net jei jis nuoširdžiai nori su jumis bendrauti. Priešingu atveju galite rimtai nusivilti žmonėmis. Rūpinkitės savo skrandžiu, kitaip dėl persivalgymo galite jaustis nemaloniai.

 alfa logotipas

Rekomenduojami video

Draudžiama PatarimuPasaulis.lt skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur be raštiško sutikimo, o jeigu sutikimas gautas, būtina nurodyti PatarimuPasaulis.lt šaltinį su aktyvia nuoroda į jį.