Apie bodžius... Patraukliausius, patogiausius ir jums labiausiai tinkančius

Mergina su bodžiu

Niekas nepaneigs, kad bodis yra seksualus drabužis. Nėriniais, tinkliniu audiniu apgaubia figūrą, priglunda ir nepriekaištingai išryškina kiekvieną jos linkį... Gundo, tiesa? Dar geriau tai, kad šie apdarai paprastai suderina tai, kas, regis, suderinama gana sunkiai – erotiką, stilių ir patogumą. Tad nenuostabu, jog šiuolaikinės moterys seksualius bodžius renkasi ne tik miegamojo atmosferai kaitinti, tačiau mielai juos dėvi kasdien, po viršutiniais drabužiais ir ne tik... Tiesa, siekiant geriausio efekto ir trokštamo įvaizdžio labai svarbu nesuklysti renkantis. Kaip tai padaryti, ypač jei bodį perkate internetu?

Koks modelis tiks labiausiai, pasufleruos jūsų figūra

Vienas svarbiausių aspektų, lemiančių tobulą rezultatą, yra Jūsų figūros tipas ir jam tinkantis bodžio modelis. Jei atsižvelgsite į tai, suklysti pasirenkant bodį tikimybė bus ganėtinai maža. Pagrindiniu smuiku griežia krūtinė. pilvas, klubai ir pečiai.

Krūtinė – ypač svarbi, jei turite mažą, galbūt Jums patiks pakietintus kaušelius turintys bodžiai? O jei džiaugiatės didesnio dydžio krūtine, turinčia dailias formas, drąsiai rinkitės perregimą audinį ir nėrinius krūtinės zonoje.

Daugelis kiek didesnį, nei norėtų, pilvuką turinčių moterų kompleksuoja ir neįsigyja erotiškų drabužių vien dėl įsitikinimo, kad toks apdaras netiks, atrodys negražiai. Tačiau jei pasirinksite tvirtesnio audinio uždarą pilvo zoną turintį bodį, nustebsite, kaip dailiai ir seksualiai atrodote! Norinčioms vizualiai paliekninti liemenį idealiai tiks įliemenuoti bodžiai.

Ką rinktis siaurų pečių ir plačių klubų savininkėms? Bodis, turintis trumpas dailias rankoves, klostes ties pečiais, suteiks proporcingumo ir leis mėgautis rezultatu.

O jei norite vizualiai ilgesnių kojų, bodžiai su aukštu kirpimu ties klubais visiškai pateisins lūkesčius.

Na, o kaip pasielgti, jei norite nukreipti dėmesį į užpakaliuką? Kelnaites su juostele turintis bodis tikrai padės tai padaryti!

Moteriškų bodžių modelių įvairovė didžiulė, todėl kiekviena dama atras tai, kas geriausiai tiks pagal jos figūrą ir padės paslėpti trūkumus bei išryškinti figūros privalumus. Taigi meskite šalin kompleksus, rinkitės erotišką drabužėlį ir suteikite sau kur kas daugiau pasitikėjimo savimi.

Nusprendusios, kokio modelio bodis Jums tinkamiausias, turėsite gana malonią užduotį – pasirinkti konkretų dizainą. Didelė įvairovė atveria plačias galimybes.

Svarbu įvertinti ir kitus aspektus 

Iš ko pagaminta? Prioritetą teikite kokybiškiems audiniams – tokiu atveju net plonytis tinklelis ir, iš pirmo žvilgsnio, gležni nėriniai bus patvarūs, o jūs džiaugsitės ilgaamže investicija. Tvirtas, elastingas ir kokybiškas audinys dovanos komfortą, patogų ir ilgalaikį naudojimą, tobulą prigludimą prie kūno ir tikrai neteks sukti galvos, kaip ilgai galėtų tarnauti šis pirkinys.

Kaip prižiūrėti? Patikimų gamintojų el. parduotuvėse paprastai prie gaminių rasite priežiūros rekomendacijas. Įvertinkite, kaip bodį reikia prižiūrėti ir atsižvelkite į savo galimybes.

Kaip užsegti? Bodis gali būti užsivelkamas per apačią, o jei turi užsegimą apačioje, tuomet galima vilktis per galvą. Kai kurie modeliai turi papildomus raištelius, dažniausiai – nugaroje.

Kokia spalva geriausia?? Vienas dažniausių pasirinkimų yra juodas bodis – jis tiks ir po viršutiniais drabužiais, ir siekiant erotiškos nuotaikos miegamajame. Nevaržomą aistrą dovanos sodriai raudonas bodis, romantika miegamąjį nuspalvins baltas, lengvo žaismingumo, subtilios elegancijos suteiks švelniai rožinis. Spalvų daug ir kiekviena jų turi savotiško žavesio.

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

Draudžiama PatarimuPasaulis.lt skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur be raštiško sutikimo, o jeigu sutikimas gautas, būtina nurodyti PatarimuPasaulis.lt šaltinį su aktyvia nuoroda į jį.