Ką padovanoti žmonai Valentino dienos proga?

Valentino diena

Valentino diena nenumaldomai artėja, o jūs vis dar nežinote, ką padovanoti savo žmonai? Visų pirmiausia, nurimkite, kadangi laiko dar tikrai turite! Pasistenkite prisiminti visą informaciją, apie ką esate kalbėję su savo antrąja puse – greičiausiai ji tikrai buvo užsiminusi, ko norėtų ar ko jai reikėtų. O jei visgi toks būdas nepadeda ir reikia papildomos pagalbos, šiame straipsnyje pateiksime keletą idėjų, ką būtų galima padovanoti žmonai Valentino dienos proga. Svarbiausia - savo mylimajai išrinkite tai, kas ne tik būtų miela ir artima širdžiai, bet ir naudinga!

Masažinis kilimėlis

Ne paslaptis, jog greitas gyvenimo tempas bei didelis stresas itin vargina bei lemia raumenų įsitempimą ar net atneša tam tikrą kūno skausmą. Būtent dėl to, jei žinote, jog žmonos dienotvarkė tikrai užimta, apsvarstykite idėją padovanoti jai masažinį kilimėlį. Jis yra padengtas smeigtukais, kurie nepažeisdami ir neįdurdami, stimuliuoja tam tikrus kūno taškus bei sumažina jaučiamą skausmą. Reguliariai naudojant masažinį kilimėlį, yra pastebima, kad pagerėja miego kokybė, o ir atsipalaiduoti pavyksta žymiai lengviau. Tad, jei pastebite, jog žmona dažnai būna pavargusi, būtinai pagalvokite apie šį masažinį kilimėlį kaip vieną iš dovanos variantų.

Kavos aparatas

Jūsų žmona neįsivaizduoja savo ryto be puodelio kavos? Tuomet geriausia dovana jai gali tapti kavos aparatas, kuris padės mėgautis turtingo skonio ir aromato kava. Negana to, įprastas kavos ruošimas užima šiek tiek laiko, kas gali būti itin nepatogu tais rytais, kuomet reikia skubėti. Tuo tarpu, turint kavos aparatą, jo galima reikšmingai sutaupyti, kadangi vos vieno mygtuko paspaudimu paruošite tobulą kavą. Būtent dėl to kavos aparatas gali būti tikrai naudingas namų prietaisas, itin pradžiuginantis jūsų žmoną. Taip pat turėkite omenyje, jog jų yra įvairiausių modelių bei gamintojų, tad galima nesunkiai rasti tokį, kuris atitiks bene kiekvieną biudžetą.

Makiažo staliukas

Daugelis moterų svajoja apie savo moterišką kampelį namuose, tad jei jūsiškiuose tokio dar nėra, galite padėti jai jį susikurti. Padovanokite žmonai makiažo staliuką, ne tik ant kurio ji galės laikyti visas savo mėgstamas priemones, bet ir kuris leis patogiai pasiruošti dienai – pasidažyti, susitvarkyti plaukus ir kita. Tiesa, rinkdami tokį staliuką savo žmonai, įsitikinkite, jog jis turi veidrodį bei tinkamą apšvietimą, kadangi be jo užsiimti minėtomis moteriškomis veiklomis bus be galo sunku. Taip pat atsižvelkite ir į jo dydį ir aukštį – turėtų būti patogu prie jo sėdėti bei ant jo viską susidėti. Atsižvelgus į visa tai ir išrinkus staliuką, kuris pasižymėtų šiais kriterijais, galėsite būti užtikrintas, jog jūsų žmona bus itin patenkinta ir dėkinga už tokią nuostabią dovaną!

Kosmetikos lagaminėlis ar papuošalų dėžutė

Greičiausiai esate jau pastebėję, jog įvairios makiažo priemonės bei papuošalai yra tie dalykai, kurie dažniausiai domina moteris ir kurių joms norisi turėti tikrai nemažą kolekciją. Kaip bebūtų, kartais sutalpinti visas šias priemones ir papuošalus gali būti kiek sudėtinga. Tad, jeigu pastebėjote, jog jūsų žmona neturi pakankamai vietos šiems savo daiktams susidėti, Valentino dienos proga jai galite padovanoti kosmetikos lagaminėlį arba papuošalų dėžutę. Jų galima rasti įvairių dydžių, spalvų bei dizainų, todėl juose ne tik viskas itin lengvai tilps, bet ir atrodys gražiai bei tvarkingai.

Veido valymo ir masažo prietaisas

Jei jūsų žmonai itin svarbi dienos dalis yra veido priežiūros procedūros, tuomet galite jai padovanoti veido valymo ir masažo prietaisą. Tai įrankis, kuriuo galima ne tik atpalaiduoti veido raumenis bei juos pamasažuoti, bet ir pašalinti negyvą epidermį bei išvalyti odą nuo įvairių susikaupusių nešvarumų. Jis veikia itin švelniai, tad naudoti jį yra vienas malonumas! Tiesa, rekomenduojama ieškoti tokio veido valymo ir masažo prietaiso, kuris turėtų keičiamus antgalius – tokiu būdu jis bus daug universalesnis ir funkcionalesnis.

Visas šias ir dar daugiau prekių galite rasti internetinėje parduotuvėje https://imuperku.lt/. Labai patogu ir tai, jog čia galite pasirinkti ir atskirą kategoriją „Dovanų idėjos“, kuri tikrai nesunkiai padės nuspręsti, ką padovanoti žmonai meilės dienos proga. Pirkti imuperku.lt – greita ir saugu, tad nieko nelaukite ir užsukite!

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

Draudžiama PatarimuPasaulis.lt skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur be raštiško sutikimo, o jeigu sutikimas gautas, būtina nurodyti PatarimuPasaulis.lt šaltinį su aktyvia nuoroda į jį.