Marškiniai moterims – kokie jie šiemet itin madingi?

Marškiniai moterims – kokie jie šiemet itin madingi?

Kokie marškinių modeliai šiemet madingi?

Moteriški marškiniai – vienas svarbiausių drabužių kiekvienos moters garderobe. Marškinius renkamės labai dažnai ir įvairioms progoms, juos deriname prie skirtingų stilių drabužių. Šiemet marškiniai bus itin madingas pasirinkimas ištisus metus, todėl verta pasidomėti, kokio tipo marškiniai moterims bus ypač populiarūs, kokius modelius reikėtų rinktis ir prie ko derinti, kad atrodytumėte nepriekaištingai.

Marškiniai šiemet bus itin populiariu pasirinkimų moterų madoje. Juos į populiarumo viršūnę iškėlę mados guru sako, kad moteriški marškinėliai ir marškiniai šiemet bus madingi, tačiau kitokie, nei esame įpratę. Reikėtų pamiršti įprastus tiesaus kirpimo baltus marškinius ir pasidomėti, kokie modeliai bus populiarūs šiemet.

• Pūstomis rankovėmis. Moteriški marškiniai su pūstomis rankovėmis bus šiemet labai populiarūs. Juos galima vilkėti vienus arba derinti prie stilingos liemenės.

• Asimetriški. Rinkitės originalaus kirpimo marškinius. Pavyzdžiui, tokius kurių vienas šonas ilgesnis už kitą arba kaklajuostę imituojantis akcentas ilgesnis, nei marškiniai.

• Su akcentiniais pečiais. Šiemet daug dėmesio reikėtų skirti pečių daliai. Kai rinksitės marškinius – taip pat. Akcentiniai pečiai šį rudenį yra svarbi tendencija, tad puikus pasirinkimas bus marškiniai su rauktais pečiais ar su kitais akcentiniais sprendimais.

• Permatomi. Vėl grįžta ir permatomų marškinių mada. Juo sverta rinktis kai ieškote originalus derinio su liemene ar švarku.

• Ilgi. Šiemet rudenį ir žiemą bus populiarus laisvas stilius, tad tikrai nereikėtų bijoti ir kiek netradicinių marškinių modelių. Pavyzdžiui, vietoj klasikinių marškinių, šiemet bus madinga rinktis ilgus marškinius. Juos galima vilkėti ir vienus, ir po švarku.

• Su raukiniais. Raukiniai šiemet labai madingi, tad ir renkantis marškinius, atkreipkite į juos dėmesį. Pavyzdžiui, stilingu pasirinkimu gali būti marškiniai su rauktais rankogaliais arba raukta apačia.

kokiu spalvu marskinius rinktis

Kokių spalvų marškinius rinktis?

Šiemet bus madinga plati spalvų paletė. Tad neverta manyti, kad marškiniai turi būti tik balti. Šiemet bus madingi ir kitokių spalvų marškiniai, kurių galite rasti https://modivo.lt/c/moterims/drabuziai. Pavyzdžiui, vienspalviai geltoni, mėlyni, pilki marškiniai. O taip pat ir puošti įvairiais raštais. Vienas geriausių pasirinkimų šiais metais – rausvi arba lašišos atspalvio marškiniai. Jie šiemet labai madingi.

Prie ko derinti moteriškus marškinius?

Jeigu norite atrodyti stilingai, svarbu ne tik tai, kokius drabužius pasirinksite, bet ir prie ko juos derinsite. Moteriški marškiniai gražiai atrodo tinkamai juos priderinus prie įvairių drabužių. Tačiau yra tokių derinių, kurie niekuomet neišeina iš mados.

• Prie liemenės. Šiemet norėdamos sukurti stilingą derinį, rinkitės didesnio dydžio marškinius prie megztos liemenės. Atrodysite nepriekaištingai ir sukursite šiemet labai madingą derinį.

• Prie megztinio. Moteriški megztiniai su įvairiais raštais yra labai madingas šių metų drabužis rudeniui ir žiemai. Tad prie megztinio priderinti vienspalviai marškiniai bus puikus pasirinkimas, norinčioms atrodyti itin stilingai.

• Prie džinsų. Šiemet rudenį ir žiemą vėl bus madingi džinsai. Ypač – pūsti ir didelių dydžių. Tad didesnio dydžio marškiniai ir platūs džinsai gali būti puikiu pasirinkimu. Toks derinys tiks tiek laisvalaikiui, tiek susitikimui darbe.

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

Draudžiama PatarimuPasaulis.lt skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur be raštiško sutikimo, o jeigu sutikimas gautas, būtina nurodyti PatarimuPasaulis.lt šaltinį su aktyvia nuoroda į jį.