Festivalių stilius: didžiausios šių metų tendencijos

Festivalių stilius: didžiausios šių metų tendencijos

Artėjanti vasara primena apie visai netrukus prasidėsiančius didžiausius vasaros festivalius. Festivaliuose galime gerėtis ne tik muzika ar užburiančiomis šviesų instaliacijomis, bet ir žmonių stiliumi. Renginių metų jaunimas siekia išreikšti save dėvėdami akį traukiančius drabužius. Vadovaudamiesi didžiųjų mados namų pristatytomis vasaros madų tendencijomis galime semtis įkvėpimo kasdieniams drabužių deriniams. Neoninės spalvos, karpyti marškinėliai, plunksnų motyvai – tai tik dalis naujienų kurias pristatė mados dizaineriai. Taigi nieko nelaukite ir pradėkite planuoti savo festivalių drabužių derinius jau dabar.

Gyvūnų raštai

Drabužiai su gyvūnų raštais mados pasaulyje karaliauja jau ne vieną sezoną. Šį sezoną mados olimpą užkariavo gyvatės raštas. Jeigu nebijote išsiskirti iš minios rinkitės odos motyvo drabužius padengtus būtent gyvatės raštu. Kokybiškos suknelės, ilgi sijonai ar platėjančios kelnės priderintos prie lengvų megztinių atrodys žavingai naktimis, kai oras šiek tiek atvėsta. Jeigu gyvatės rašto drabužiai jums atrodo per drąsus pasirinkimas rinkitės įvairius aksesuarus. Kaubojiško stiliaus batai, mažos rankinės ar skaros atrodys stilingai net ir už festivalio ribų.

Nėriniai

Merginoms, kurios labiau priimtinas romantiškas stilius verta įsigyti drabužių su nėrinių motyvais. Nerti rūbai yra lengvi ir patogūs, todėl tai puikus pasirinkimas dalyvaujant garsiausių pasaulio atlikėjų pasirodymuose. Šį sezoną siūloma rinktis ne tik nertus šortus ar skraistes, bet ir bikinius. Jie atrodys ypač stilingai priderinti prie grubesnio stiliaus drabužių, tokių kaip odinė striukė ar vyriškas švarkas. Nėriniais puošiasi net ir garsiausios pasaulio garsenybės dalyvaudamos bene garsiausiame pasualio festivalyje ,,Coachella“.

Neoninės spalvos

Nėra geresnės vietos apsirengti pačių ryškiausių spalvų drabužius nei muzikos festivalis. Jame kiekvienas galime išlaisvinti tikrąjį savo stilių nebijodami aplinkinių nuomonių. Šią vasarą patariama rinktis ryškias neonines spalvas, kurios bus matomos net ir sutemus. Neoninių spalvų drabužiai aktyvių renginių metu dėvimi neatsitiktinai. Jie prisideda prie energingos aplinkos kūrimo. Festivaliuose naudojami lazeriai ir šviesos puikiai atsispindi nuo ryškių drabužių taip sukurdami neužmirštamą reginį.

Ryškusis 70-ųjų stilius

70-ųjų stilius pasižymi drąsių formų ir spalvų žaismu. Jame susipina vintažinės detalės su griežtomis formomis ir figūromis. Jeigu norite atrodyti išties stilingai rinkitės vasariškus marškinėlius margintus drąsiais raštais ir skambiais žodžiais. Nebijokite rinktis išskirtinių audinių ir jų derinti tarpusavyje, taip sukursite žaisminga stilių. Didelį vasariškų marškinėlių pasirinkimą rasite apsilankę https://www.miestomada.lt/21-marskineliai. Jeigu norite atrodyti išties išskirtinai marškinėlius galite pasigaminti patys. Šiuo metu ypač madingi įvairių spalvų dažais marginti marškinėliai, kuriuos lengvai pasigaminsite namuose. Prisiūkite prie marškinėlių įvairių piešinių ir sukurkite drabužį, kurios festivalyje neturės daugiau niekas!

Aksesuarai

Festivaliuose daug judame, todėl norime jaustis patogiai. Džiugu, kad garsiausi mados dizaineriai savo kolekcijose pristatė diržinius krepšius. Tai nedideli krepšiai, kurie yra tvirtinami prie juosmens. Jie ne tik atrodo stilingai, bet ir yra labai patogūs, nes galėsite saugiai nešioti visus svarbiausius daiktus kartu su savimi. Dar vienas vasaros festivalių atributas – plunksnos. Įvairių spalvų plunksnos yra prisiuvamos prie marškinėlių rankovių ar iš jų kuriami įspūdingi galvos papuošalai. Iš plunksnų drąsiausi festivalio svečiai susikuria ryškius kostiumus su kuriais traukia visų aplinkinių dėmesį.

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

Draudžiama PatarimuPasaulis.lt skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur be raštiško sutikimo, o jeigu sutikimas gautas, būtina nurodyti PatarimuPasaulis.lt šaltinį su aktyvia nuoroda į jį.