Du vieniši Zodiako ženklai netrukus sutiks tikrąją meilę

Meilės horoskopas vasarai

Nuo birželio vidurio planetos bus išsidėsčiusios ypač palankia tvarka dviem Zodiako ženklams, kuriems lemta surasti tikrąją meilę. Astrologai užtikrintai prognozuoja, kad iki vasaros vidurio vienišas Avinas ir Jautis pagaliau sutiks artimą sielai gyvenimo draugą. Kokie įvykiai numatomi šiems ženklams?

avinas zodiako zenklai

AVINAS (kovo 21–balandžio 20 d.)

Avinui prasideda aistrų ir netikėtų nuotykių metas. Aistringos ir spontaniškos prigimties Zodiako ženklas patrauks ieškoti naujų potyrių, įspūdžių ir išgyvenimų. Astrologai pataria būti pasiruošusiam netikėtiems įvykių posūkiams, kurie gali nublokšti net į netikėčiausius planetos kampelius.

Žvaigždės netrukus lems vienišam Avinui susitikimą su tokiu žmogumi, kuris jam taps visu pasauliu. Nauja patirtis, įdomi aplinka ir emocingi išgyvenimai jiems bus raktas į laimę. Gali būti, kad būtent savo kelionėje Avinas sutiks simpatišką asmenį, kuris iš pirmo žvilgsnio juose įžiebs stiprią aistros liepsną. Šis neįprastas ir magiškas susitikimas gali išsivystyti į rimtus ir ilgalaikius santykius, pripildančius jų gyvenimus neįtikėtinų pojūčių ir emocijų.

jautis zodiako zenklai

JAUTIS (balandžio 21–gegužės 20 d.)

Jaučiui prasideda palankus laikas ir asmeniniame fronte. Tiems šio Zodiako ženklo atstovams, kurie ilgą laiką buvo vieniši, astrologai pataria daugiau laiko praleisti kitų žmonių kompanijoje. Naujos pažintys ir netikėti susitikimai gali būti kažko svarbaus ir prasmingo pradžia.

Tačiau kai kuriems Jaučio ženklo atstovams astrologai pranašauja netikėtą seno partnerio sugrįžimą. Planetų įtakoje jis gali apmąstyti savo jausmus, suprasti, jog buvusi meilė neišblėso, ir nuspręsti grįžti, kad pamėgintų atgaivinti santykius. Tai laikas, kai Jautis turėtų atidžiai įsiklausyti į savo jausmus ir pasverti visas galimybes.

alfa logotipas

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

Draudžiama PatarimuPasaulis.lt skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur be raštiško sutikimo, o jeigu sutikimas gautas, būtina nurodyti PatarimuPasaulis.lt šaltinį su aktyvia nuoroda į jį.